Jul jul strålande jul!

Sitter på jobbet och jobbar för fullt men så kände jag bara för att skriva en liten rad för alla som fortfarande känner för att kika in på min blogg! ;P

Ute är det vitt vitt vitt och känslan över att vara ett litet barn inför den stundande dopparedagen har länge varit frånvarande men nu känner jag att leendet på läpparna blir bara större och större, dels för snön och den underbara vinter vi äntligen fått och som verkar stanna kvar ett tag, (följer smhi på unt.se varje dag och är med då uppdateringarna sker 11.42 samt 14.37 varje dag, hahaha!).
Också så knackar ivern på ang dom paket som ligger under granen där hemma med ens namn på..*hmm* Undrar jag vad dom kan gömma för spännande? Tyckte inte att nåt av dom var format som en Bones säsong så jag undrar jag ;). Har bara fått höra en tid nu att jag inte för gå dit och inte göra det, inte titta på kassar, kvitton eller annat som kan avslöja vad som döljs. Fick knappt julstäda då kuddarna inne på kontoret agerade "gömma-julklappar" för några dagar sen!
Men imorgon är det äntligen dags! =D

Har haft det lite tufft ett tag nu, som ni kanske har märkt =/, både på jobbet, hemma och med mig själv. Är riktigt svårt, och betydligt svårare än vad jag trodde, att återkomma till arbetslivet och få till vardagen runtomkring. Saknar träningen, saknar det sociala, mina vänner, min familj och bara lugnet då man kommer hem, på helgerna eller annan ledig tid.
Men idag efter en hel del tumult där hemma, där tyvärr man har laddat ur ett tag nu, så fick jag ett ärligt och rakt svar som jag verkligen tog åt mig och som gjorde att jag röck upp mig ur dvalan denna dag började med.
Har inte sett saken från andra hållet nån gång, något som nog är återkommande vad gäller mig..*hrm*, men den sidan var det inge roligt att vara på, och inte heller är det nå roligt att vara på min. Så därför ska jag nu "renovera" mig själv och byta sida helt och hållet! =) Får se hur det går, om man nu lyckas med att lära gamla hundar sitta! ;P *haha*

Bjuder iaf på en efterlängtad reklam som för mig betyder att nu är julen här!


Sedan från mig till alla er önskar jag en riktigt GOD JUL!


RSS 2.0