Bye bye 2010, hello 2011!

Hej hopp ute i stugorna!
Antar att ni som jag har städat bort julen idag, och vad passar då inte bättre än att tömma kameran som var tokigt full på ALLA minneskort! :O
Jag missköter både bloggandet och fotandet något grymt just nu.. :S Får kanske blir ett försenat nyårslöfte att ta tag i detta! ;)
Satt faktiskt och pratade på jobbet om bloggar häromdagen och dom undrade varför man har en blogg..
Detta kom vi in på efter att på nåt konstigt sätt suttit och diskuterat Fångarna på fortet och att bloggtjejerna varit där..
Dom hade svårt att förstå hur tiden finns till en blogg, finns det inget annat vettigt att göra med sitt liv och sin tid om dagarna.. Och visst det kanske det finns, men alla är vi olika och även om jag inte bloggar så ofta som kanske jag och säkert andra också vill så är jag glad att jag har min blogg, önskar bara att jag kunde få till en egengjord snygg design på den bara.. Men men, den finns och den är min och vips så fick jag ett ämne att skriva om! ;) Hahaha!
Skämt åsido, man tar ju sig tiden för bloggen, eller ja du tar dig ju den tiden du vill ge för att blogga.. Och vad skriver man om, ja vad skriver man inte om.. Det är som en dagbok, en portal, en sida där du kan hålla vem du vill uppdaterad, världen om det så passar dig! :D Vad intresserar dig, vad du vill visa världen ang dig själv som du tycker är värt att veta.. Vad som helst, bara du kan bromsa dig själv!
Så jag får väl se till att sätta igång med bloggandet så jag kan visa "gubbarna" på jobbet att en blogg är nåt att ha! Hahaha! Vem vet snart kanske det finns en företagsblogg :P Haha!

Iaf så är jag ju här nu med en supertom kamera som jag tänkte dela med mig lite av! En salig blandning av en massa massa skojigt som hänt under slutet av 2010! Enjoy!









Första högen med bilder är från 1:a advent, då fick jag äntligen till ett Norrtan besök, med storbilen full med studioutrustning! Det var dags för ett photoshoot med världen bästa! :D
Resultatet blev detta, en manick saknades för att synka alltihopa, så bakgrunden blev grå, det var trångt, den vita bakrunden höll på att ramla ner, men vet ni, kul hade vi och tanken från topp fotografen L, var den nedersta bilden, en sk benbild med högklackat medans jag tyckte att det var mer skoj att fokusera på bakom scenen bilderna! Haha!
Världens bästa flickor ställde tålmodigt upp och allt som allt blev det en toppkväll! :D

Efter advent kommer lucia, efter lucia kommer nedräkning, efter nedräkning kommer..

JULEN! Älskade julen...



Jag gillar detaljer, saker runtomkring... Materialistik eller vad? :P



Och ego!! ;O



Julen bjöd på Neo Balooba som jagade blixten och tyckte att det var hysteriskt roligt! :)





Julklappsöppning!





Neo Balooba fastnade också för Ajfånen och spenderade en större del av julaftonskvällen framför den..





Fina familjen! Haha!

Lövely christmas, lövely christmas indeed! :D

Som sedan efter lite mellandagsjobb samt ompackning i väskan blev...

NYÅR!







Dukning med sällskap! :)



SKÅL för 2010 och SKÅÅÅL för 2011!

Låt oss nu göra 2011 till vårat/mitt/ditt/erat år!
Låt ingen stoppa er vad gäller bloggande eller livet självt, och låt för guds skull inte dig själv stoppa dig själv! :D

Let´s get it on...

RSS 2.0