Cärrolajn 30 år!

Finaste Cärrolajn har fyllt the big 3 0! :D Och självklart var ju jag där med kameran i högsta hugg och förevigade dagen/kvällen/natten!
Varm gick den och mycket var det som fastnade på linsen och nu har jag suttit och valt ut en del av höjdpunkterna från denna dag!
Och så vill jag passa på att tacka för att dels alla hade överseende med en lins uppkörd i fejjsen och en blixt som fyrade av så att halva Stenhagen gick bländade därifrån, men främst vill jag tacka värdparet för en grymt lyckad lördag! Det var en kväll med mycket stoj, skratt och tårar och jag kommer att bära med mig den länge länge som ett gott minne! :D



Förberedelser till tusen! :) Bakning, dukning, dekoration, presentbord, you name it! :)
U-S-A var iaf temat för kvällen! Yieeeeha!



Min present till the birthday girl! :D



♥ Turturduvorna! ♥





Amy Pamy var med på ett hörn hon med och höll koll! :)



Maffiabossen och hans.. hmm.. narr? :P



Att öppna presenter leder till en hel kavalkad av olika minspel! Haha! ;D













Miss beautiful! ♥



Happy happy joy joy! :)







Finaste fick presenternas present: en kamera!!!! :D
Lyckan var och är total!



Lövely little children! :)



Pappi Monthans tal till dotra sin!





Det här är min absoluta favoritbild från hela kalaset (totalt över 500 bilder! :O)
Varför undrar säkert många men det är ren och skär glädje i den och den sammanfattar hela den där lördagen, massor av glädje och allt som här till! ♥



Flickorna Monthan! :)



Cärrolajns skål! :)



Sötisar! :D



Vadå linslus! Precious!



Amy ville fira matte med och vara i centrum med henne! Inte mer än rätt :)



Öhh...? Haha!



Systra mi! ♥









Sedan finns en hel kavalkad av alla gäster, spexandes, inte spexandes, glada, inte så glada, poserande, fotade utan deras vetskap! You name it! :)



Busigt värre!



Mammi, pappi och dotra Monthan!



Le posé! (Du trodde du skulle slippa undan va? ;P)



Le gang!



Sedan var stoj och dans hela natten lång! :D



Amy och jag var vapenbröder under större delen av dagen!
Finns ingen bättre uppgift att ha än att ta hand om lurvisen ♥

Ja, det var det jag hade att bjuda på för tillfället, finns en hel del till som sagt men jag hoppas att detta axplock ändå speglar hur lyckat, roligt och sanslöst minnesvärt allt var! :D
ENJOY!

Ämeni! ♥

Okej, ärligt trodde jag att min blogg numera var ett dött ställe, man kunde blåsa damm och silverfiskar från den och inte ens kaktusar eller dammråttor skulle kunna leva i denna öde värld..
Men ack så fel jag hade, tänkte idag strax innan jag loggade in för inlägg nummer 1 att, varför ens lägga ner energi, det är nog ingen som kommer att se ändå, dom har gett upp hoppet.. :/ Ledsamt jag vet!
Men nu, några inlägg senare, några timmar, massa bilder.. Då inser jag att jag har en trogen läsare som verkar hitta tillbaka hit trots min låååånga frånvaro! Woho! Och det är ÄMENI! :D Tack söt!
Och hur vet jag det.. Jo, dels pga den kommentaren hon har skrivit på ett av mina nyainlagda inlägg, sen antar jag att det är för just det inlägg som kommer att komma nu! ;)
Helgen som var, med halsen ut och invänd, feber hög som ett hus och allmänt slut i kropp och själv, klädde jag på min lilla systerdotter, som i och för sig inte är så liten längre :S (Dock för mig kommer hon alltid vara liten, så det så :P)
Och sen drog vi iväg, ut till Wijk slott och där fick hon posera till tusen, frysa arslet av sig och upp och ner på marken, bara för att stilla mosters inspirationskick som hade infallit sig! :)





Vacker som få! ♥





Happy happy joy joy! :)















Denna tavla, eller ja dessa tre, vill jag ha på min vägg! Men plats finns det, NEJ! Suckar..
Herregud, tror Ämeni blev galen på mig när jag gick med kameran upp i skyn på grenarna, haha! :P





Tuffa bruden! ;)





Detta träd och denna bro finns när man kommer in i Uppsala via väg 55. Har suktat mot denna sååå många gånger och tänkt att "där ska jag fota när det är dimma, regn, sol.." You name it!
Tänkte inte att jag skulle fota där när det var slask och mulet, men jag fick min bild som jag faktiskt har drömt om ;D Happy!

Tack Ämeni för en toppförmiddag! ♥ Du är ett rent nöje att fota!!! :D
Och så satsar vi på gummistövlar nästa gång va? ;)
Hoppas du är nöjd nu när DINA bilder äntligen har kommit upp, såsom du har väntat! :)
Men den som väntar på nåt gott... ;P

Man ska ha hus... BIL!

Blev en liten bloggdag/kväll idag! Lördagen som denna, hihi! :P
Nu har man iaf kokat betor, stekt kyckling och lyckats få den saftig som en vattendunk och mumsat i sig tillsammans med bla fetaost, babyspenat, bacon och ruccola. Gott var det men mättande, puh!
Nu har Spotify lagt av och man har fått gått över till Itunes och träningslistan av nån anledning så nu känner man springnerven i benen rycka, haha! :P Förbaskade hals som inte är på min sida vad gäller välmående så att jag kan få gå till min älskade "partner" och köra en rejäl omgång: löpbandet!
Ja ja en vacker dag kan jag väl både sjunga med och kuta järnet igen.. Men än så länge sitter jag här med godis i skålen, nybakad kladdkaka i långpanna och lyxig fruktsallad med passion, ananas, melon och faktiskt jordgubbar! Jodå, lyxat har man ;)
Jaha nu har man arbetat sig igenom lite bilder och är nu framme vid ännu en guldhelg denna vinter/vår 2011!
Nämligen mammis och pappis surprise! :D En husbilsweekend bara vi med bubbel, grillning och långpromenad i solen! Längre blev det med tanke på att man inte ska gå in och irra bland industrier, men va fasiken, himlans trevligt var det och jag väntar redan på nästa gång! ;) Så det så, kära mammi och pappi, nu vet ni det! ;P

Denna gången styrdes dock kosan mot Västerås, Mälardalens camping närmare bestämt! :)



Dagen efter ankomsten, promenaden börjar, kameran runt halsen, vår skor på fötterna och bara allmänt bekvämt!



Mistel!





Lilla mammi och stora, starka pappi!



Vår! :)



Snö på träden var det på väg in till stan...





Löv this! *stolt*
Ibland blir även fotografen nöjd över sina alster! :)



På vägen hem var det ingen snö kvar på träden..





Sedan fastnade jag i ett dike på vägen hem, vasstrån, ciggarrer och allmänt rakt ner bland växtligheten för att få till nåt alster! ;)



Belönades dock med grillning! MUMS! :D Årets första!
Däremot dom blöta fötter och skitiga kläder jag kom "hem" med var inte dom första för året, men det är väl sånt man får ta ;) Det var värt det alla gånger! :D

Stockholm-Tallinn på 48 timmar!

Honey, I´m home! Eller jag, I´back! :D
Nu hra det sagit slint totalt i mig, som är här igen efter bara endast några minuter, närmare bestämt 27 minuter senare om man ska tro blogg.se:s klocka!
Tyst har jag då varit i 27 minuter, trots att man gärna vill sjunga med i nån poppigt bra låt just nu, som Kärlekens tunga med übersnygga September! Men ja ja, bättre att vara tyst så att jag kan sjunga hela livet sen :P
Vad har jag nu att säga då! Jo i och med att jag tömde min kära Ajfån så passade jag även på att tömma min kamera, som inte hade ett enda ledigt minneskort kvar och en salig blandning fanns det på dom med, vilket ni kommer att bli varse om, håll tillgodo! ;)
Och en händelse som skedde för inte allt så länge sen var en tripp över dom sju haven, eller ja ett iaf! Detta skedde i sällskap av syster yster och le children, Lucky Luke och Prinsessan Leia! :)
Kameran var med för en gångs skull, trots den stora mängden övrig packning.. :P Förstår inte hur det kan bli så att man överlastar sig så totalt, packning som skulle kunna räcka typ en vecka hänger med över en helg, stora resväska (på hjul, tack gode gud!), ryggsäck, kameraväska och lilla handväskan som egentligen innehåller det viktigaste som pass och liknande.. Ja ja, ombord kånkades allt och sen så var det bara att börja föreviga! :)



Middag nr 1, båten har knappt lämnat hamn: buffé! Min tallrik på bilden är bara inne på förrätten ännu ;P



Sprallis brallis!



Sådan moster, sådan sessa! :D



Våran hytt! Trångt, ja, med alla väskor och två barn som inte vet vad hålla reda på sina grejer betyder så blir det lätt lite mycket men personligen var jag lyrisk över att det finns faktiskt hytter med fönster! Hoho! :D Haha!



DS:arna var med, naturlich! Ren och skär glädje! :)



Morgonmys blev det med :)



Laddat upp hade och morgonen bjöd på soluppgång och massor av is, och som du nu redan vet mammi så blev det ingen Titanic historia med isberg, nog för att dessa isflak lät en del när dom skrapade i :S



Le moi! :) (Alltid storbild på en själv liksom, haha! Vadå ego?! ;P)



Redo inför avgång i Tallinn! Laddade till tusen eller vad ;)
Det rann av ganska fort om man säger så.. ;P



Tallinn!



Lunch på Vapiano! Finns det godare än det? Inte för tillfället..
Kanin pizzor för flickor och björnar för pojkar, vin för dom vuxna! ;)



Andra kvällens middag, redo att intas, grillrestaurangen! :)
Leia, går i mosters fotspår..? ;D



En av höjdpunkterna! Musslor, gosch! Löv it! Och ett måste på kryssningar, då är det fezzzzzt! :)



Biffen grillade vi själva, glassen blev en specialare till barnen och Lucky Luke försökte sig på fotograferandet för en stund, kan bli lovande, ge det lite tid bara.. Haha! :)
Middagen ledde till dans och Mojitos! Dock håller vi nog dom bilderna för oss själva, kan ju inte avslöja allt! ;P
Kul var det iaf, en topphelg helt enkelt! :D

Over and out från en Ejva Pejva med ett leende på läpparna än idag! :)

Ajfån 1 år!

Hmm, sa ju att jag skulle skärpa mig här jag och blogga mer aktivt. Det var för drygt 4 månader sen som jag lovade det och vad har hänt, ja, inte mycket om man säger så.. :S
Och nu sitter jag här, lördag eftermiddag, med stämbandsinflammation, talförbud, jo pyttsan! Inte direkt något som är min starka sida precis :P Men ja ja, jag försöker poppa med i låtarna som skrålar från Spotify (1 timme och 35 minuter kvar) och hoppas på att man hinner skriva klart innan den skriker tomt på tid :S Samtidigt är man snål nog att tycka att 99 kr för obegränsad tillgång till musik är för dyrt, men sur blir man när tiden tickar slut med, ja I-landsproblem, inte är det lätt! ;P
Så vad vill jag nu då, fyra månader efter mitt löfte.
Jo jag vill hylla min fina fina vän: Ajfånen! :) I sommar fyller skrutten 1 år! (Tror att det är typ 10 år med tanke på att den har fått sig några smällar här och där redan :P) Har haft denna ett tag nu och även om det började lite knackigt så har den varit min trogna vän ett tag nu och häromdagen tömde jag hela fotoalbumet till datorn och upptäckte då att det har hänt lite under våran tid ihop! :)



Detta är den allra första bilden jag tog med Ajfånen, hemma hos mor och far en sommarkväll, dagen efter intogs Singö med tapas, bastubad, kameran i högsta hugg allt till doften av fuktig hund, tårar som rann över det kungliga bröllopet och kött till frukost!




Mina vackra systrar har varit mina trogna vapenslagare! :D



Och äventyr har vi varit på, alltifrån ett fullproppat Grönan med Hoffmaestro till Ladies night och hotellvistelse i Gävle! :) Life is good!



En flytt har hunnits med...



En resa med min raringar har gjorts till varma, soliga, härliga Turkiet! :D





Självporträtt har tagits i tusental för en gångs skull i en mängd av olika utföranden och från en mängd olika ställen med! :) Haha!
Bild 1 är från balkongen i Turkiet, solbränd, ljummen kväll, hungrig i magen, på väg till middag med bara ben i sandaler och korta ärmar på klänningen :) LÖV IT!
Bild 2 är också från Turkiet, the big night med trerätters! :)
Bild 3 är allmänt en egobild i nyköpt klänning på väg till jobbet, typ 6 på morgonen :P
Bild 4 i hytten på Finlandsbåten med Pinne-Pluttan!
Bild 5 är hemma hos mor och far, nyinköpt kavaj (jag, i kavaj, var vänlig rita kors i taket :O) och med mina trogna vapenslagare, le Converse i bakgrunden! :D
Bild 6, inget självporträtt men håret kapades detta år och ljusades upp, en liten upprustning kan vi kalla det ;), och Ajfånen i ett fast grepp! ;D Hoho!



Myspys har infallit med jämna mellanrum!



En av dom stora höjdpunkterna var photoshooten! :D Trångt var det, bökigt var det med utrustningen, stort var det, funkade inte riktigt som det skulle, men ack så kul och en erfarenhet rikare blev det! :D





Promenader till jobbet vareviga dag praktiskt taget, genom ur och skur! Paraplyn har brakat, stövlar har fått pulsat genom snö och djupa vattenpölar, soluppgångar har setts, kyla har bitit i tår och kinder, halkat omkull har man, vackra tindrande nätter med ljus i vart hus och grus och damm har susat genom hårtopparna och solen har värmt ens ansikte! Kropp och själ har mått gott över denna dagliga motion!



Kryssning med Pinne-Pluttan! Gör om, gör... rätt?, nej gör IGEN!



Mitt Converseförråd har utöktas med en hel del så nu har dom fått en egen rad, alldeles för sig själva i skogarderoben. Tänk vad världen känns lite bättre med lite tyg, en platt sula och ett fett ALL STAR på hälen!
Men det är väl så, ALL STAR alltså! ;D



Skål då min trogna vän, vissa kanske anser det vara töntigt med ett Ajfån inlägg, men om man tänker efter, man spenderar större delen av sitt liv med sin mobil, och idag kan man ringa, skriva mail/SMS/MMS/blogga tom med sin mobil, du känner dig naken utan den och du förstår inte riktigt hur världen fungerade då den inte fanns!
Så varför inte hedra, egentligen din bäste vän, din trogna följeslagare, din högra hand!

See ya people! Sooner than you think! ;)

RSS 2.0