Så liten, så liten..

Hade så mycket att skriva när jag nyss var ute på promenad, hade så mycket att berätta igår då det var dags att sova, hade så mycket att bara få ut igår kväll..
Men nu när jag sitter här, redo att skriva och bara få bort allt, rensa mig själv, då är det bara tomt. Det enda som finns är en huvudvärk utan dess like, en snustorr min som längtar efter kallt vatten, samt en ömmande kropp som längtar efter ett mjukt underlag att få vila mot...
Är det här dagen då resten av mitt liv börjar eller är det här dagen som bara är som alla andra dagar?
Det blir vad man gör det till men jag vet inte vad jag vill göra den till..*hmm*
Har iaf bjudit på mig själv idag, vågat, varit stolt, lett, hittat motivation och uträttat bra saker. Den här dagen kanske har gjort sitt ;)

Home sweet cold home!

Jaha då var men hemma igen efter en veckas sol, bad och ledighet på Teneriffa med 30-års gänget!

Har haft det super, har nog lyckats få liiite färg trots min kräftanlag. Kroppen har fått lite men efter att ha åkt djävulsturer i dom inhemska taxibilarna, huah! God mat och dryck har man tillfredställt sig med och på 350 kvm marmor har vi 8 st huserat och samsats. Resan dit började med långbyxor och strumpor i skorna likaså hemresan men tiden där bjöd på flipflop och sommarkläder som fick dammas av.
Vi har alla gosat lite med Tuk-Tuk, vi har hittat kvinnliga sidor hos karlarna och hittat manliga hos kvinnorna. Citat har skapats, händelser att minnas både goda och mindre goda.
Men jag tror att vi alla är överens om att vi MÅSTE åka igen nästa år, kanske nån annanstans, kanske till samma, vem vet, dock undviker vi nog bergen ett tag framöver iaf! ;P

Bilder har det knäppts en del och jag ska nu med några försöka sammanfatta våran vecka så att ni får en bild av vad vi har pysslat med ;D



Vi har flygit, inte en gång, utan två gånger. Ditresan var den som var mest minnesvärd på ett positivt sätt då i kastade gris, drack drinkar, skrattade, pratade ivrigt om veckan som komma skall, solen sken utanför, solen sken hos oss, tårar var nära då maten började sina och vi satt i mitten och fick mat allra allra ALLRA sist!
Hem var det sova, sova, sova som gällde, drinkar blev vatten, gris blev yatzy, ute var det mörkt och ivern att få komma hem och ledsamheten att över att åka var starka känslor.



Vårat 350 kvm stoooora marmorhus och dess baksida! Var svårt att få med hela detta maffiga komplex där bara matdelen var 60 kvm! =O
Fick iaf med våran alldeles egna pool som vi använde flitigt! Hihi!



Vyn från våran uteplats by night..



.. och by day!



"Vårat berg" i tre olika skepnader:
By day med klart, fint väder, då vi alla stektes som små baconskivor i värmen, this was l-o-v-e-l-y!
By night, eller ja, sunset, då var det ALLTID klart väder! =D
Och sedan by day och då molnen var starkare än solen strålar som då bara sken över Los Americanos som vi kunde se från uteplatsen och som vi suktade till. Dessa dagar var det bara att packa upp tjocktröjan och checka in filmer på Fox kanalen, haha!





Mycket lek i poolen blev det, det kastades bollar, har för mig att det slutgiltiga rekordet blev över 400 där! *applåder*
Men torn var favoriten, bara ordet "torn" gjorde att killarna tände til som små hundvalpar som får en boll kastad till sig!
Och efter mycket om och men och med många olika formationer så blev det till slut ett tremannatorn! =D



Vissa kväller begav vi oss in till staden för lite lyx och hittade världens underbaraste restaurang: Bianco! (TACK syster!). Där firade vi av gänget ordentligt inför deras 30-års födelsedagar!
Tyvärr har jag ingen bild därifrån men denna togs en annan dag nere vi strandpromenaden vid Los Americanos. Och är det inte underbart med dessa palmer, en palm och man känner att man har hamnat riktigt rätt! =D *happy*



Naturligtvis förevigades alla vackra solnedgångar, mer än en gång, precis som det ska vara! Haha!



Järngänget minus fotografen:



.. här ståendes vid vår alldeles egna grill! Host host!

Tack alla för en UNDERBAR vecka!

RSS 2.0