Vad är det för dag idag?

Idag är det verkligen fredag i min värld, sitter och räknar ner timmarna för helgen som komma skall..*hrm*
Hur ska det gå imorgon då när klockan ringer 05.30 och meddelar att det är dags att gå upp, eller då jag ska ta mig igenom en verklig fredag = superlugnt!
Ja det är frågan det, men det ska nog gå bra, kommer nog på det så småningom idag, antagligen då jag kommer hem, att det är en ny arbetsdag imorgon..
Kan ju i och för sig vara trevligt att få uppleva fredagskänslan igen över att få sitta och invänta utstämplingsklockslaget och fundera över helgens alla aktiviteter som ska göras! ;D

Veckorna går så fort, är nog det som gör att jag inte riktigt hänger med och blir lite dagblind..*hmm*
Kommer ihåg då man var liten, tror att min tid gick långsammare då, det var ju bra ofta man tyckte att dagarna bara släpade sig fram, skolan tog ALDRIG slut, sommarlovet kom ju ALDRIG, osv.. Men nu skenar veckorna så snabbt så snabbt så man hinner knappt med, kommer knappt ihåg vad man gör om dagarna bara för att dom rusar så..
Men nu står man här, det är torsdag idag och den här veckan har varit ganska fullspäckad med besök hittan och dittan, massage som inte blev massage (får se framemot det en annan dag ;P), promenader, kvalitetstid, mm.. Och ändå är det en dag kvar, och så hela helgen framför en!
I helgen har vi dock inte planerat så mycket, ett biobesök på den efterlängtade "Flickan som lekte med elden", har längtat ihjäl mig! Sedan ska man skämmas bort med att sambon tvättar och så ska jag försöka få lite egentid i form av lite fotande! Får se hur det går med den saken *iiii* Ser framemot det! Har stooora planer, massa idéer, hoppas bara att väder och vind är med mig då det gäller! Jag meddelar er hur det går.. ;) Men ett tips är att hålla ögonen öppna i slutet av den stundande helgen! *blink blink*

Tisdag, tisdag, tisdag..

Är på lite bättre humör idag, men det är lugnt, gosch vad lugnt det är på jobbet..
Vet att det inte är bra att sitta och inget göra, speciellt inte i det läge som vi befinner oss i just nu, men vad ska man göra, det finns ju inget att göra! Försöker hålla mig underrättad om hur läget i tidningen ser ut, för kundernas skull, men shit hur väl ska jag kunna både tidning och webb! Kan det praktiskt taget utan och innan nu..*suckar*
Och nu sitter man här, två timmar kvar och rastlösheten kryper i hela kroppen! *gah*

Är iaf på bättre humör idag, irritationen försvann på vägen hem igår, nånstans mellan Örsundsbro och Bålsta i drömmarnas land, *hehe*
Och idag vaknade jag på en bättre sida tror jag, vaknade närmare bestämt med andan i halsen och undrade hur länge klockan hade ringt, hur många gånger hade den repeterat sitt gälla skrik att nu är det dags att vakna? Men som tur var var det bara första gången, trots att det kändes så segt att komma till liv..
Jag får nog somna på massagebordet idag ;D Jag vet, bortskämd är vad man är då man har en "svärmor" som knådar en tillbaka till livet.. Hon gör underverk för min rygg, har gått från en stel pinne som ingen ens fick titta på innan det gjorde ont, till en lättkokt spagetti som tål både det ena och det andra..
Nog för att vägen är lång tills man kan gå med i gymnastikflickorna men man är iaf på rätt väg ;P

Idag är jag dessutom lite avis på en jobbarkompis som har gått och köpt sig en ny systemkamera, för x antal kronor! Har inte sett den än, men jag har hört rykten om att den befinner sig i huset i skrivande stund och håller på att vakna till liv..*hoho* Shit känns som om det är jag som har köpt den, kommer liksom ihåg den dagen jag för första gången fick hålla i min rackare som nu tyvärr har ett alltför tjockt dammlager på sig därhemma.. =/
Skulle också gärna vilja uppdatera min genom att skaffa en ny, en bättre, en mordernare.. Inte för att min är dålig, åh nej, min motsvarar alla krav man kan ha på en systemdigital kamera, dock så är jag såååå sugen på att konvertera min gamla till infrarött!
Åh när jag blir rik ska jag köpa mig en värstingkamera, om min tankeverksamhet och min dröm går och blir verklighet så är jag nog tvungen, både att bli rik och skaffa en ny! *hahaha*
Är iaf glad för min jobbarkompis skull, hon var funderat ett bra tag nu och idag slog hon till och jag tror att hennes närmaste tid kommer att var huuuur kul som helst, titta bara ut på årstiden, vem kan inte ha kul i denna årstid men kameran i högsta hugg?
Tom lata jag är såååå jädrans sugen, kliar i avtryckarfingret! ;D


Vill bara hem, denna "underbara" måndag

Usch idag var det visst ingen bra dag..
Som varje söndag natt blev det mycket vrida och vända på sig, vaknade: frös och svettades om vartannat.. Bä-Bä tog plats, snodde täcket, rörde sig för mycket, andades för högt.. Saker och ting blev inte bättre av att avsluta kvällen med ett Hannibal Lector avsnitt ur serien Bones, det var inte så att han var med eller att han hedrades utan det var bara så kusligt, vilket ledde till att jag somnade under täcket, inkurad i Bä-Bäs armhåla..*haha*
När jag väl vaknade tyckte jag dock att jag var ganska pigg och alert tills katten kissade på mattan, spydde på golvet och gjorde nummer två över hela badrummet..*suck* Skämdes som ett djur för att jag blev så irriterad på henne, hon är ju så gammal och verkar blöda ut munnen då vi hittar blodpölar lite här och var, eller pölar och pölar, droppat blod helt enkelt..
Och så på bussen somnade jag som en stock, ville inte alls vakna trots att jag argsint försökte väcka mig själva på en massa olika sätt.. =/
Väl uppe på kontoret var inte riktigt huvudet med och den stress som måndagen medför gav mig en huvudvärk utan dess like och ett humör som ingen ska behöva utsättas för.. Och här sitter jag i kundservice och tar emot en hel drös av olika kunder..
Men jag får väl trösta mig med att det "bara" är tre timmar kvar av min arbetsdag sedan får jag komma hem, förhoppningsvis på liiite bättre humör..

Folk funderar..

.. vart min blogg har tagit vägen..
Och ja ni jag vet inte riktigt var den har tagit vägen.. Vet inte om jag har skrivkramp eller om jag bara har ett väldigt händelselöst liv just nu men bloggen är tyvärr inte den sak jag prioriterar..
Utan istället försöker jag att komma i balans och falla in i den rytm jag behöver falla in i för att få ordning på vardagen i Bålsta och allt vad det innebär: pendlartid, hemmet i sig, mig själv, sambon, alla nya möjligheter till saker att göra, människor att träffa osv, träning, mm..
Än så länge kämpar jag med pendlingen =/ Dock har vi kommit i ordning ordentligt, riktigt hemtrevligt och mysigt har vi, båda två är lika mycket återspeglade i varje vrå man kan se.. Dessutom försöker jag komma igång med träningen för även om jag har anpassningssvårigheter så står inte tiden stilla och kroppen den behöver fortfarande träning för att må bra..
Så det är det som händer i mitt liv..
Vaknar, pendlar en och en halv timme, jobbar 100%, pendlar en och en halv timme, beroende på när jag slutar så försöker jag fylla kvällarna med olika saker som behövs för att man ska må bra!
Jag hoppas att jag i framtiden även kan få plats med andra saker som tex mitt bloggande samt fotograferingen då avknäpparfingret börjar rycka lite varje gång jag kommer ut, för det är nu jag brukar vakna till liv, då tjocktröjorna och halsdukarna får packas upp, kylan och blåsten kommer, mörkret och regnet knackar på fönstret och naturen vaknar till liv med all dess färgprakt..*ler stort*
Hoppas att ni har överseende med mig och troget hänger kvar, så ska ni nog se att den som väntar på nåt gott... ;)

RSS 2.0