Dan före midsommar(dan)afton!

Har precis avslutat en myskväll med inne-picknick med tacos, inte världens lättaste men vad gör man inte, hihi!

Sedan efter en snabbvisit hem till svärmuther och svärfather så ordnade vi ihop en lyxefterrätt innehållandes:
- Halv liter glas per person, gammaldags vanilj är att föredra, ÄKTA!
- En halv liter jordgubbar, vi tog dom belgiska, lite mindre men ack så goda, och billigare än dom svenska (dom svenska går på 60:-/litern och dom belgiska 40:-/litern :O )
- En halv honungsmelon skuren i små tärningar
- Samt två och en halv passionsfrukt urgröpad över glassen
Låt smälta ett litet tag och njut! Riktigt somrigt och smakerna gifter sig perfekt!
Passar "underbart" till en vampyrfilm som "Daybreakers".. Dock är filmen inget jag kommer att köra i repris igen! Huah, inge vidare!

Vet egentligen inte varför jag och Bä-Bä har sån otur vad gäller filmer, alltid är det nå sunk eller så är det nå fel på dom bra så att slutet försvinner eller det hackar eller liknande.. Hmm!

Ja så imorgon är det då midsommar!
Är inte taggad till tusen, dock ser jag framemot allt mys som kommer att bli, rose, sol (förhoppningsvis, följer fortfarande väderleksrapporterna slaviskt och det ser så mörkt ut, dock verkar vi inte FRYSA ihjäl iaf, däremot kanske vi regnar bort, hrm!), god mat, sällskap och massa fotning hoppas jag på! ;)

Appropå fotning så tänkte jag bjuda på resten av bilderna som jag lovat redan, så varför inte passa på nu när jag är lika trött som igår, haha! ;D





Dessa två är nog två av mina absoluta favvisar från photoshooten! :D



Singö!
Bara en liten stund efter the arrival så satt vi där med rosé, tapas, i våra solstolar, först i bekväma reskläder, efter ett tag i bikinisar! Hihi! ;)
Och liiite hann vi få i oss innan A hann glufsa i sig fetan, salamin samt den lufttorkade skinkan, haha!
Stackarn vad dåligt hon mådde sen! Pluttan!



Och här har ni underverket! Efter tapas, INNAN illamående! Hihi! :)



More of the beautiful Singö! :D



Detta är resultatet som blir då kameran lämnas över i C:s händer!
Finns "miljoner" till, hihi! Lövely! :D



Men jag fick till några jag med!
Så Slitz here I come! ;D



Klött.... :)



Om jag bara kunde få med doften från dessa underbara små nattvarelser!
Nattviler heter dom visst och dom doftar helt underbart, men bara på kvällskvistarna.
Sniffade nog ihjäl mig då vi var ute på en kvällsrunda! ;)



Frukost morgonen efter, tasted delightful!

Avrundades och förbrändes sedan med en liten foto-excursion för att fota lite vattendroppar som bildats på all växtlighet under natten..



Detta är en bild av många olika, men jag tyckte att denna passade dagen till ära!

GLAD MIDSOMMAR! :D

BabiEs, babieS, BabiEs, bAbies

Välkommen till världen efterlängtade lilla TILDA!
Och grattis till dom extremt stolta, men garanterat trötta :P, föräldrarna!



Grattis också till ett annat par blivande föräldrar! Ni vet vilka ni är ;)
JAG vet att det ligger och bakas en liten tös därinne, trots att ni ännu inte vet det :P, 
och jag längtar redan och ser framemot till hennes nedkomst! :D



Världen svämmar över av kärlek och nya små liv som blir till och kommer till världen, it´s a lovely feeling! :D Happy!


Sneak-peak!

Jag vet att det finns people out there som kanske väntar på lite bilder från the BIG photoshoot och kanske lite Singö..
Och bilder, det finns det, massor visade det sig nu när jag äntligen lyckats tömma kameran (hittade min kabel för ynka 200:- :D, enda nackdelen är att den är alldeles för kort vilket gör att det blir en smärre ommöblering på skrivbordet då det är dags att tömma kameran, haha!)
Och jag vill verkligen visa er alla mina alster och få skriva av mig lite om denna svarta vecka som har ägt rum, nej det stannade inte vid måndagen, suck!
Men klockan tickar på och nu efter att själv ha berömt mina alster, hihi!, så är jag tokigt trött, speciellt efter att ha varit till Uppsala och tillbaka bara för att få en sax genomkörd i håret för inte så ynka några hundralappar, suckar ännu mer! Dock så är det värt det, lite ompysslingstid inne i shamponeringsrummet samt massa skvaller och för att inte säga den utflykt man får, nästan 4 timmar på bussen! Woho! ;P
Eftersom mitt skrivarflyt hittills har inträffat på jobbet så kanske även morgondagen bjuder på lite flyt, vem vet ;)

Bjuder än så länge på ett litet axplock av bilder! ;) Enjoy! (Kommentera gärna, alltid bra med ris och ros! :) )







Alla utom mittenbilden är från min photoshoot i Bållans djuuupa skogar!
Mittenbilden föreställer underbara Singö by sunset! :D

Har försökt skriva nåt passande poetiskt ett par gånger nu sen jag slängde upp bilderna och då speciellt till just Singö-bilden. Jag älskar verkligen såna där platser, det finns så mycket ro och frid där. Måsar som skriar, vatten som kluckar och vågor som väller in över strand, över klippor, mot båtar, frisk havsdoft, solen som steker, solvarma tallar och dess skogslika doft, solstolar som vätter mot havet där man kan ligga timme efter timme och bara vara..
Jag försökte som sagt skriva nåt fint till bilden som ett extra ord till dom tusen den redan säger, men det är ju som ordspråket säger: en bild säger mer än tusen ord.. Så jag låter den tala för sig själv! :)



Bjuder också på dessa två ögonstenar som ledde till så mycket skratt så att svetten rann från både panna, rygg och mellan pattsen, haha!
Det är dunderfotograferna som ska försöka få till en cool bild på oss själva, dels som lite promotion, hihi!, men också för att det är vi helt enkelt!
Men som ni ser på bild ett så missuppfattade vi, främst jag, att ansiktet faktiskt SKA synas, haha! Och efter det hade jag noll koll på var blixt, kameror och vi själva var nånstans, så den fina ramen samt den fina bilden på oss blev lite "skev"! Haha!

Men den är ändå ett minne för livet! :D

En SVART måndag - ett inlägg jag VÅGAR publicera...


I dag är det måndag igen.

Vädernörd som jag är så vet jag att i veckan väntar det både varmare och finare väder, förutom midsommar då eftersom det alltid kommer nån form av nederbörd då, en stund, ett tag. Tom vädernissarna kommenterade det så i morse, det känns ju betryggande att midsommar anses lite grann som en negativ dag då det ALLTID regnar.

Har på morgonen hunnit skriva två olika inlägg, tre med detta, alla med olika innebörd och alla med olika känslor.

Jag började med ilska.
I dag är jag riktigt arg, eller jag var riktigt arg. Och trött. Detta fick jag ner på ett A4-papper och jag slängde ut smällar till både det ena och det andra.

Sedan blev jag lite ångerfull och skrev då ett inlägg och försökte be lite grann om ursäkt över att jag hade skrivit det första ilskna inlägget. (Inget av inläggen är eller kommer att bli publicerade vill jag bara påpeka).

Och nu, ja nu är jag lite lugnare, fortfarande lika trött, men inget ånger iaf. Det är ingen som kommer att få se min ilska förutom pappret jag skrev allt på. Och eftersom pappret finns i datorn så ska jag nog använda mig av den behändiga knappen delete i hopp om att allt bara ska, poff, försvinna med det!

Så vad är det då med denna måndag?
Jag har ju haft en väldigt mysig helg med massa Iphone, mammi och pappi, vin, tapas, grillat till frukost, hav, strand, solnedgång, jordgubbar, bastu, bad, bröllop, tårar, skratt, C, fotning, sol, bikini, varma myskläder, glass, cheese doodles :D, A, nattvioler, sovmorgon, saknad, glädje, hemkomst, systrar, skjutsning, bortskämdhet och kramar.
Men ändå så är denna måndag det värsta. Helst av allt vill jag befinna mig UNDER täcket än 34 min ifrån det.

Den här veckan är uppbokad till tusen och jag känner just nu bara för att strunta i allt. Visst en del kan man lätt strunta i, jag menar det hänger fortfarande kläder i garderoben, helt användbara samt vad gör det om dammråttorna nu är lika stora som katter, eller att kylskåpet är tomt och frukosten på sin höjd just nu består av knäckebröd med ost och ett glas vatten (nej mamma, det är inte riktigt SÅ illa :P), sen så är det bara att dra upp håret i en knut i nacken så syns inte dom värsta tovorna och dom centimeter långa delningarna av varje hårstrå, jag menar om jag fortsätter så här så har jag snart dubbelt så tjockt hår förhoppningsvis.
Okej, ni vet nog alla att jag överdriver till tusen men även om det är saker som dessa som ligger planerade denna vecka så är det även sånt som kan sakas för att det kanske behövs eftersom hela kroppen säger ifrån.
Det är liiite svårare att flytta middagsbjudning, midsommarafton eller att det är 4 arbetsdagar denna veckan.

Usch, i dag är det verkligen en klagodag! Det är den svarta måndagen i månaden juni…


Jag saknar dig!

Känner mig redan halv med ett tomrum i kroppen… Ett hål i bröstet, ett sting i magen…

JAG SAKNAR DIG!
 
Redan kanske en del säger, men det är väl självklart säger andra…
Jag säger: ”Välkommen saknad, det var ett tag sen vi sågs, men det är skönt att du är här!”

Jag vet, jag är nog inte riktigt fullt normal eller har alla hästar hemma, men det är okej, I don´t really care! 
Och för att göra en lång historia kort: den här saknaden, detta tomrum, denna känsla av att känna att nånting saknas, det fattas en del av mig, jag är halv…
Det är en bra känsla just nu, det kan vara komma positivt från den!

Det är nåt ni får lita på bara! ;D


TGIF!

Lugnt, lugnt, här va det lugnt, tokigt lugnt va det här!

Oh, idag sitter jag som på nålar, dels pga att jag önskar att denna dagen bara susar förbi så att man får sluta och gå hem, ta helg helt enkelt.
Snälla pappi kommer och hämtar mig på jobbet och sedan ska jag lite ”snabbt” stanna till hemma och hämta min fjäderlätta packning, haha! Jag tror vi alla anar en viss ironi i tonfallet på mig :P Hihi!
Jag förstår verkligen inte hur jag lyckas varje gång…
Igår var det packning för hela slanten som gällde, mitt under dejtnight, men som tur var så strulade the ribs in the owen så det var lugnt i dunken!
La först fram alla kläder på sängen som jag har noterat på min lista, det resulterade i att jag skulle klara mig i två-tre veckor ute på Singö, kanske lite skabbig mot slut pga att underkläderna bara skulle räcka till första veckan, haha!
Fick då halvera min fina packning och resonera en stund med mig själv vad jag egentligen behöver: ”Nånting att sova i – check, nåt varmt – check, två extra tröjor – check, ett par ”mysbyxor” – check, bikini, inför bastningen – check”. Sen va det klart! :D
Stolt som en litet barn som gått på pottan för första gången avnjöt jag en romantisk måltid ätandes revbensspjäll med händerna, båda hungriga som rovdjur så kladdet hamnade i hela fejjset, upp i håret, ner på kläder och överallt efteråt, haha! ”Romantiskt” och gott!
När jag sedan efter denna ljuvliga måltid ska packa färdigt för att sedan hinna mysa lite med Bä-Bä pga vår stundande frånvaro från varandra så ser jag att packningen inte alls är så liten och nätt som jag hoppats och tänkt. Nej nej det slutar med en ryggsäck med kläder, en IKEA-kasse med sängkläder (kudde, täcke och lakan) samt en kameraväska, en ”liten” väska för plånbok och så, en kasse med rosédunken (It´s the shit! :D)! Och så nån kasse med matlådor till mor och far så att dom kan fylla på våran frys igen, hihi! ;P (Denna blir jag i och för sig av med ikväll redan, men ändå!)
Så nu ser det ut som att jag ska vara borta dom där två-tre veckorna men den här gången har jag verkligen inte ombyte så det räcker! Haha! :P Men det blir nog bra, åker bil överallt så jag slipper kånka allt på bussen iaf, skulle så skoj ut i såna fall, haha!

Men nu är jag redo och laddad inför helgen iaf! :D
Det enda molnet på min alldeles förträffliga himmel är nu att min kamerasladd för överföring av bilder till datorn är paj, (jag hoppas att det är den och inte kontakten i kameran iaf), så nu måste jag shoppa en ny, nångång… Ska nog be pappi väldigt, väldigt snällt att stanna till på Granby cantrum så att jag lite snabbt, smidigt och lätt kan kila in på Fuji och införskaffa mig en ny en.

Måste ju bara också få nämna hur det går med min checklista.
Igår fick jag alla punkter utan Iphone gjorda, duktig Eva! :D Blir galen för mindre då man ska försöka koppla saker till min Mac där hemma! Ja, jag vet hur jag ofta har donderat ang hur bra Mac är men jag blir fullkomligt skogstokig då man kopplar saker som inte är kompatibla med Apple till Mac:en, som exempelvis min gamla mobil. Funkar ju inte att få över saker som jag vill ha med till nya Iphonen! Morr!
I alla fall hann tom med en dusch så nu luktar man som en sommardag igen! Sniff sniff, dock tyckte jag visst att det både var kallt och regnigt i morse för jag byltade på mig en kofta samt gummidojjer i morse då jag gick så när jag kom till jobbet, 34 min, senare vägde jag nog några hekto mindre pga alla svettningar om fötter och överallt där koftan fanns på kroppen, haha! Så nu kanske sommardagen har avtagit lite men iaf, det är gjort iaf! ;)
Nu regnar det iaf och nu blåser det kyligt från fönstret som står på glänt så nu gör sig koftan och gummigaloscherna rätt för resten av dagen! ;D

Nej nu ska jag runda av och försöka engagera mig i dagens sysslor på arbetet, hmm *kliar sig i huvudet och undrar vart dom har gömt sig*, och se till att få nån nytta gjord!

Tills vi ses igen: peace out! ;D


Det går bra nu..

Jaha, så i går var det dags för the photoshoot! :D

Började reka grejerna i tisdags med att ladda batteri, ta ut alla nödvändiga saker som behövs, kameran med tillhörande objektiv samt närbildsfiltret som jag har sett framemot att få testa på och lära mig.
Även på onsdagsmorgonen då jag packade lunchlåda samt middag i form av frukt och kaviarmackor med ost (mums!) så rekade jag att allt var med: fulladdat batteri – check, kamera – check, rätt objektiv samt tillhörande närbildsfilter – check!
Jag var redo och dagen i sig passerade i ett väldigt bra tempo för vips var det dags att börja packa upp alla saker. Magen kurrade och huvudet värkte efter dagens arbete, det var varmt en stunden så svetten rann, kläder åkte av och så kom jag på mig själv med att frysa sekunden därpå.
Men fota det skulle jag! :D
Upp med kameran, på med filtret… Nähä, jag fattar inte hur jag rekar egentligen, fel objektiv! Hahahha! Hur lyckas man? Och öhhh… vad gör jag nu?

Jo, Eva kom på den lysande idéen att öva på kort skärpedjup! :D Även L tyckte det var en bra idé då hon svarade på mitt klagomess med att skriva: ”Du får testa skärpedjupet, du kommer bli expert på det”.
Så kameran hängdes runt halsen och första stoppet var hundkexen i villaområdet mittemot jobbet.
Inte alltför många bilar som undrade varför jag kröp runt på alla fyra i gräset men desto fler bilder att gå igenom!

Efter det följde asp, ormbunke, grässtrån, midsommarblomster, några lustiga små växter som ser alldeles ludna ut, smörblommor, maskrosor samt harsyra.
Det var växternas dag igår och även om jag inte har gått igenom bilderna än så kände jag mig ganska nöjde då jag traskade hem, myggbiten, svettig, hungrig och TRÖTT!
Kom på mig själv att tänka att: ”varför slutade jag, det här är meningen med mitt liv – föreviga världen och mitt liv på bild”. Och oavsett hur bilderna verkligen blev så är jag glad att jag gjorde det och kameran är en självklar del av packningen inför helgens äventyr.
Och den här gången ska jag packa rätt objektiv, haha!

Mackorna har aldrig varit så goda, även om dom var en dag gamla, lite halvljumna och torra, clementinerna smakade på gränsen till övermogna då dom var en aning mosade och bananen orkade jag inte ens. Somnade gott på soffan till Bones vid åtta på åttan och väcktes av Bä-Bä då han kom hem.

Har ingen aning när jag kan visa skapelserna här på bloggen. Det är lite mycket nu, var tom tvungen att skriva en kom ihåg lista över saker jag måste göra innan midsommar, alltifrån att äta och duscha till att packa och vattna.
Packlistan för helgen är färdig samt schemat för veckan! Haha!

Torsdag: Packa, vattna, duscha om tid finns annars för det bli på fredag – luktar under armen, ja det funkar en dag till, haha! Fixa liiiite med nya Iphonen men större delen av kvällen kommer att gå till Bä-Bä! Dejt-night! ;D

Fredag: Åka till mammi och pappi – skjuts, skönt! Duscha om jag inte hinner idag, fixa lite med Iphonen, umgås med dom.

Lördag: Singö med bästaste C och lilla plutt-A! :D. BARA slappa, en hel fotning antar jag, massa skvaller, vin, gott att äta, massa promenader, MYS!

Söndag: Sova LÄNGE, packa ihop, åka hem. Pussa på Bä-Bä och förhoppningsvis hinna, kunna, gå igenom bilderna som har knäppits och kanske blogga lite till! ;D

Sen är det ny vecka och även den är fullproppad med to-do´s… Men det får bli ett annat inlägg!

Hoppas alla har en superfin dag i solen idag, jag sitter instängd på ett kontor… Men inte är jag bitter för det, nej nej jag kommer ut så småningom jag med och hela promenaden hem ska jag bara njuta! :D
Imorgon blir det regn säger dom, men vad gör väl det, då mår naturen bra och frodas, den blir vacker att se på och FOTA och sen har jag ju mina festliga gummiboots, alldeles rosa och fina, som visst har blivit ett igenkänningstecken för mig då jag vandrar hemåt om dagarna! ;D

It´s a good day, it´s a good life! :D


Long time, no see...

Har det gått för lång tid då man har glömt ens egen bloggs webbadress? Tror det va! Därför kände jag att det var dags nu :)

Vad har då hänt sen den 17/3? Hmm.. En hel del faktiskt.

- Jag har skaffat ett träningskort här på hemmaplan, fått en gyminstruktion, fått ett program av en peronlig tränare och jag har också hunnit tappa motivationen vilket har resulterat i nästan en månad utan svettdoften som når näsan när man kliver innanför dörren på NEDERvåningen samt musiken som dunkar genom högtalarna och in i kroppen så det blir en rytm dom man svettas till.

- Jag har också kommit in riktigt ordentligt i jobbet nu vilket är väldigt roligt och dessutom har det börjat rassla till ordentligt med ordrar och annat smått och gott efter en tids torka. Man känner sig nu verkligen som spindeln i nätet och man har en hel del bollar i luften samtidigt, men än så länge har jag inte tappat nån riktigt illa, ta i trä, ta i trä.. ;P
Och eftersom jag inte gillar spindlar så lägger jag in en bild på ett spindelnät iaf bara för symbolikens skull! Haha! ;D



- Bä-Bä har tagit sig igenom, med bravur, ett helt år i skolbänken! Det har varit lite stön och stånk men ett år är gjort och det är bara ett år kvar, nu är det nerförsbacke! Han har också lyckats slippa undan pendlingen till Uppsala och sommarjobbet på Coop genom att han har lyckats få in en fot på sin praktikplats och jobbar nu där, på hemmaplan! Vi är två lyxare vi, hihi!
Får vi se om han har lika tur/är lika skicklig på JM i höst ;)

- J har vi firat att han har KLAR med skolan, även där så avsluta han inför sommaren med besked och en hel helg av pompa och ståt! Det var härligt att få träffa en massa gamla godingar och bara ha myspys för en kväll och som körsbäret på toppen på glassen, eller som pricken över i:et så var kvällen gjord då lillprinsen minsann skulle sitta bredvid "EVA" i sängen och fota! Tårarna var inte långt borta på gudmor då inte! Gullunge! :D



(Ursäkta kvalitéen, men jag tog den från Fejjsan, för laaaat för att ta fram hårddisken, packa upp den, koppla in den OCH leta rätt på ursprungsbilden, puh!)

- Jag har fortfarande inte fått kameran alltför många gånger även om jag har lyckats åstadkomma nååågra photoshoots, men planerna smider sig varmare och varmare.. Jag håller tummarna för beskedet som kommer närsomhelst nu!
Och nu när jag har införskaffat mig en närbildslins samt en reflexskärm, tack L! :D, så ser jag ännu mer framemot det, ÄNNU MER nu i min nya snygga tröja som jag kommer att LEVA i hela sommaren lång!
Och vet ni, ni behöver ingen bild, ni kommer att få se den ändå! Haha! ;D

- Pärlan fyllde 5 år i år, hon står väldigt tryggt och stabilt tyvärr i förrådet fortfarande men bara Bä-Bä skyfflar undan bordet som står i vägen så ska ni nog se på f*n att hon inte ska få komma ut och sträcka lite på sig ;D

- Bä-Bä har ju också hunnit bli det STOOORA 3 & 0 vilket firades med massa kalas, storslagna planer började det med men det slutade lite halvtokigt så därför blev det mindre än det var tänkt om det finns någon som känner sig glömd, han siktar på 31 års fest utan dess like kan jag trösta er med! Haha!
Jag och Bä-Bä firade den "riktiga" födelsedagen på ett soligt Skansen vilket faktiskt resulterade i lite bilder! Hoho! ;D









Den här måste jag bara berätta om!
Världens sötaste små griskultingar (alla djuren hade fått små barn, så sött, perfekt tid att åka dit! Och om dom inte hade fått barn så gjorde dom barn - stötte på två små katter mitt uppe i akten! Haha! Smög undan ganska snyggt, diskret och fint) och så den stora, fula kråkan som jagade dessa kultingar så att vi fick hämta en djurvaktare så att han kunde komma och observera dom små liven! Helt crazy! :O



Och hur skön är inte den här grabben! Vet inte hur många bilder han posar på, haha! Löv it!

I alla fall så slutade Skansen dagen med att Eva försökte bota sin spindelrädsla genom att klappa Imse hela fem gånger på benet, djurvaktaren som uppmanade med att göra det var faktiskt lite stolt, inte för att skryta, host host! ;P
Som tur var fick jag trösta mig med att klappa ormen Snoddas samt en stingrocka också. Denna i sin tur tror jag fick en liten crush i min jacka som delade samma färg som honom, stackarn! Jag får skicka ett kort till honom så att han känner sig älskad här i världen han också! :)

- Jag har skaffat en Iphone också, nog för att den ligger i kartongen fortfarande då jag helt plötsligt kände en sån otrolig separationsångest till min gamla mobil. Men jag har den och den är min, nu fattas bara en Iphone-lektion, någon villig? ;)

- Vi är dessutom billösa och några tusenlappar rikare då Skrotan fick glädja (läs: förbanna) någon annans vardag. Så nuförtiden lånar vi, åker kommunalt, liftar eller för det mesta går för att komma någonstans! 8 000 steg per dag traskar jag minst oavsett väder, på gummistövlar eller pälsjacka vid utgång, dyblöt av svett lagom halvvägs och halvt om halvt naken vid ankomst, men vadå jag går iaf! :)

Som ni förstår så rullar livet på här i Bålsta, eller ja rent allmänt. Det stora som har hänt, som också har gjort att man inte har hängt här så ofta, bla, är något som jag inte tänker ta upp på an allmän blogg. Dom som vet om det är dom som ska veta om det, resten behöver inte veta om det.
Livet är en kamp, det är dock du som väljer om det är en glad eller negativ kamp. Ta inget för givet, inga dagar, inga människor, inte dig själv.
Ta hand om dig och de dina, det vinner alla på! :)

Avslutar med att visa dels min nya fascination (det var ett tag sen ni hörde det ordet va? ;P) nämligen: kort skärpedjup! Lekte runt en dag med en massa grejer och blev faktiskt riktigt nöjd! :)




Sedan måste jag också visa resultatet samt lyckan över att få åka iväg på en husbilsweekend med två av tre systrar ur Lindkvist släktet!


Grillningen gick åt pipan, men vi har bevisat att fläskfilé kan ätas rosa utan att något allvarligt händer.
Myggen var inte alltför många för att vara i myggornas Mecka samt solen var på vår sida och brände fast spår av sommar på våra kroppar, ränderna efter bikinin lyser fortfarande med sin närvaro. Och trots 4 personer på en liten yta så hade vi alla en varsin plats och det blev mycket skratt. Och det går även att leva ett GI-liv på vägen, tro det eller ej! ;P

RSS 2.0