Är så trött..

Nu är man riktigt riktigt less på den här jädrans sitsen man sitter i.. 
Är inge roligt att vakna en helt underbar morgon av ett par läppar på ens panna, en värmande sol, en varmt täcke, klockan är bara sju, dagen har bara börjat, med en rygg som painar ända in i både ben och märg.. Det tar tid att ens komma igång, få den att samarbeta med resten av kroppen, ta sig upp, känns hur benen knappt bär och man svajar och staplar.. Känner att man längtar tills man bara har kommit igång lite, då allting går lite lättare.. 
Är inge roligt att betala alla räkningar varje månad och se att man kommer att ligga på minus på kontot när man är klar.. Men räkningarna måste ju betalas och dagen efter allt har dragits går man och längtar till nästa utbetalning, som inte kommer förrän nästa räkningshög växt till sig igen..*suckar*
Är inge roligt att bara gå hemma hela dagarna, försöka hitta på nåt att göra, titta på en film - går inte att koncentrera sig, läsa nåt, bok eller tidning - vad stod det på förra raden igen?, gå ut och gå - hinner några meter och känner att jag kommer att få betala för det här ikväll sen då man är tvungen att ta värktabletter och ännu en natt gråta sig till sömns för att det värker och smärtar överallt i kroppen, stå ut tänker man, det går över...*puh*, bokar in möten med kompisar, läkare, andra aktiviteter - på med masken, bit ihop, aj vad ont det gör att gå på stan, aj sluta puttas, vill så gärna men ibland tar det bara stopp, det säger bara nej, hela kroppen skriker! Man skulle lyssna på den eller hur var det?
Är inge roligt att behöva knapra tabletter hela dagen, vara helt avtrubbad, dimmig, borta, inte ha koll på nåt eller nån.. 21 då är det god natt oavsett om man är i bilen, i sängen, i soffan framför en film, sittande pratandes med vänner, på bio tom har jag surt upplevt..*hrm* Vadå 21?! Klockan är ju bara barnet, bara barnet!!! *morr*

Blir helt enkelt tokig!!!!!
Vill så gärna slippa alla tabletter, kunna ha ett arbete att gå till varje dag, få uppskattning borta som hemma, känna sig behövd, nyttig, kunna röra på sig för att det är underbart med frisk luft, att få igång blodet i kroppen, se, höra och känna naturen och hur den omfamnar dig, välkomnar dig.. 

Smärtrehab vart är du?

Kommentarer
Postat av: Micaela

tråkigt att du har så ont fortfarande =( ska du få gå på smärtrehab?

max är underbar! våran lilla ängel =) just nu skriker han för fulla muggar, dags att mata lite!

vi måste ju ses snart!
kramar!

2008-04-04 @ 21:41:59
URL: http://micaelasruta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0