Tiden går..

.. redan sommar tror jag nog man kan kalla det, en försommar iaf! Träden är gröna vitsipporna är praktiskt taget utblommade, balkonglådor och trädgårdar sköts om, gruset är bortsopat, värmen ligger i, fåglarna kvittrar, goda humör avlöser varandra, ljusa, ljumma kvällar och rosédunkarna har tagit plats!
Även en vintermänniska som jag har faktiskt njutit lite värme och sol och tycker att det är ganska behagligt att det fortfarande är ljust även nu i skrivande stund, kl 21, en lördag kväll!
Hade väl hellre velat göra annat än att sukta ut på denna ljumma kväll från en sjuksäng med feber och tonvis med snor i näsan.. Men ja ja man kan inte få allt här i världen så jag får göra det bästa av situationen, så jag har kravlat mig upp med det miljonte stora glaset med vatten, filt och tröja på, torkade tårar efter båda Sex and the city filmerna och har nu lyckats få till lite efterlängtade bilder samt lite uppdatering på bloggen som jag vet att många väntar på!
Så om det är någon annan som sitter inne istället för att njuta av denna kväll, stäng av datorn och gå ut! (För mig med.. :P) Skämt åsido, om ni hittar hit en stund eller två så hoppas jag att ni roas lite av dom äventyr som har skett sen sist! :D



Två av mina sparvar har haft ohyss för sig :P
Men jag försöker hålla mig så opartisk och utanför som det bara går och säger att bara dom är nöjda så är jag nöjd! :)



Blommor hör påsken till! Både inne och ute! :) Och fotografen moi är alltid där och redo för att föreviga dom!



Pappa vaktar salladslöken då denna på inga villkor alls fick stå i kylskåpet :P



Min fina Mammi och Pappi! ♥



Vädret denna påsk var det verkligen inge fel på! Massa soltimmar blev det, både för sol och för människa!



Den obligatoriska bilden på dukningen! ;)



Godis i massor, skratt i stora lass och snälla familjemedlemmar som gärna ställer upp på bild! Me like! :D



Neo Balooba dricker påskmust! Kittlas lite! :)





En hel del tid spenderades på balkongen! Gruppfoton, smygfoton och härmapefoton kom då till! :)



Foffest och jag ska visst skriva kokbok tycker folk och här har vi framsidan på boken samt kommer denna påsktårta att få finnas med då vi lyckades grymt bra med den, iaf dekorationen! :P



Så gick långfredagens påskmiddag till ända...



Dagen efter spenderades utomhus med kameran i högsta hugg, lilla jag hade inspiration och hade släpat praktiskt taget alla All stars i hyllan hemma! :P





Ämeni ställde upp, motvilligt - lååångt ifrån! ;D
Rosa blev röda, röda blev rosa...



Förevigade även donnan herself! :)





Vitsippan ute i backarna står...



Det blev en fotodag helt enkelt! :D Löv it! ♥



Även lilla jag har nu fått lite blomster att ta hand om och väl under urvalsprocessen på Blomsterlandet så upptäckte jag dessa skönheter som jag och en viss Cärrolajn har ett alldeles eget litet projekt för! :)
Exciting!



Påskhelgen var fylld av massa familjemys, mat, dryck, godis, sol, ♥, fotografering, utflykter, kyrkobesök, men höjdpunkten var nog när denna pärla fick dammas av, startade som en liten klocka, stora stället byltades på så att svetten rann, men spann som en katt gjorde hon och sträcka på benen fick hon verkligen göra!
Pärlan står nog hemma där hon hör hemma, med mig! ♥





Hemma, längtandes att få väckas upp under täcket.. :)
Febern ska bara väck först och det är ju bra om jag typ kan andas när jag kör :S
Den som väntar på nåt gott! ;)

Vad har hänt mera då sen sist..? Nedan kommer en liten bildkavalkad på annat skoj som har inträffat och då le camera (även le Ajfån!) har fått vara med och föreviga stunderna! :)



Då påsken var sen i år så kom sista april - Valborg strax därefter och pga olika anledningar så valde jag att spendera min i en husbil i Kapellskär med min mor och far, och sen min faster och hennes man och vovve!
Kyligt var det emellanåt men mysigt att få leva campingliv för ett tag!
Nära till hav, ormar, kase och Finlandsbåt hade vi med! :)





Jag gillar mina egna fötter verkar det som, många bilder har jag på mina fossingar i skor, utan, i gräs, sand, you name it! (Får kanske köra ett fotinlägg snart :P)





Idyll... Livet... Njutning...





Rex! :)





Le kase! :)



Därutöver så har jag avslutat min anställning på Nefab där jag har spenderat över ett år nu!
Det var med sorg i hjärtat jag vandrade in på jobbet i fredags den 6/5 för att vinka adjö till mina kollegor!
Med mig hade jag en Devil´s chocolate cake (den får väl också hamna i kokboken :P) som tack för all tid, uppskattad var den..
Och med mig hem fick jag, en liten tårtbit, men också två kassar innehållandes blommor, choklad, kort och en nallebjörn som nu får hänga med hela tiden som ni kan se!
(En choklad"ask" har jag tömt under denna dag av självömkan och det smakade himmelskt! :) )
Gråtmilda jag kunde ju naturligtvis inte hålla tätt, fina fina människor! Det är tur att jag har nära så att jag kan ränna där stup i kvarten! ;P TACK än en gång för detta oförglömliga år! Guld värt! ♥
Har faktiskt också en del bildbevis som jag ska försöka bjuda på framöver, för detta år på Nefab har inte varit fotolöst om man säger så! Åh nej! :D

Så för att dra ihop säcken, detta var en del av allt som hände under april 2011! :) (och liiite maj! ;P)
See you soooon! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0